Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Om oss

altihelsekost.no leverer helsekost av høy kvalitet rett hjem i postkassen din. Som spesialist i helsekost og personlig velvære har vi et godt utvalget i utprøvde og kvalitetskontrollerte produkter.

altihelsekost.no bestreber at våre produkter er produsert i henhold til den internasjonale standarden GMP som også gjelder for legemiddelindustrien. Her vil du kun finne produkter som er levert av anerkjente leverandører, og mange produkter som er utprøvd i av terapeuter og klinikker over lengre tid.


Våre kosttilskudd er ikke ment som erstatning for legebehandling, men bør benyttes som forebyggende eller komplementær behandling.
Langvarige/alvorlige helseplager bør alltid undersøkes av lege. Vi gjør også oppmerksom på at enkelte naturprodukter kan være uheldig å benytte i kombinasjon med ulike legemidler. Snakk med din lege eller terapeut, dersom du er i tvil. 

Du kan også besøke våre butikker i Oslo, hvor vi har ett større utvalg av helsekost og egenpeleie. Her kan du komme innom for å få god veiledning av våre dyktige salgsmedarbidere. Vi har drevet butikker i Oslo i over 15 år. Våre butikker:

Sunkost Grensen,  Grensen 5-7, 0159 Oslo  tlf : 96 22 11 33

Sunkost Grorud   , Grorud Senter, Bergensvn. 2, 0963 Oslo  tlf : 99 23 11 33

VELKOMMEN.