Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Sikker Betaling

Sikker betaling - Nets Netaxept

Vi garanterer for sikkerheten i vår nettbutikk. Ingen informasjon om ditt betalingskort vil eller kan bli lagret hos oss.Vi benytter NETS Netaxept som vår fremste samarbeidspartner og Klarna Faktura som et trygt alternativ.

NETS Netaxept ( tidligere BBS)

NETS Netaxept er den ledende leverandøren av betalingsløsninger for nettbutikker i de nordiske land. Hvis du handler på nettet regelmessig, har du høyst sannsynlig betalt via NETS Netaxept tidligere. Du kan benytte Visa eller Mastercard når du velger NETS Netaxept som betalingsformidler.

Vi bruker en betalingsløsning som NETS Netaxept fordi vi da er sikre på at de siste sikkerhetskravene fra kortutstedere og kortinnløsere blir implementert sentralt. Dette betyr at din sikkerhet som kunde alltid blir ivaretatt, og du kan være i trygg forvissning om at transaksjonsteknologien alltid er oppdatert og sikret mot de nyeste truslene.

NETS Netaxept har VISA- og Mastercard PCI- akkreditering. PCI (Payment Card Industry)- akkreditering er et omfattende program med formål å styrke datasikkerheten blant leverandører av betalingsløsninger.

KLARNA Faktura

Klarna Faktura er blitt en av de mest populære betalingsmåtene på Internett fordi det både er enkelt og trygt.

Som kunde hos Klarna sender vi deg faktura på varene du kjøper. Dette er en enkel måte å handle på. Dessuten har du gjennom vårt fakturaalternativ anledning til å kjøpe nå, betale senere.

Du som kunde bruker personnummeret sitt til å handle via Klarna Faktura, og gjør dette til nettets enkleste betalingsløsning. Du får anledning til å kjenne og klemme på varen før de må betale. Det er noe 3 millioner forbrukere setter pris på.

Faktura

Klassikeren blant enkle og trygge betalinger. Når du handler på faktura med Klarna, får du alltid varene dine hjem før du betaler. Du betaler aldri for noe som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk. Dessuten betaler du hele beløpet direkte, slik at det er ute av verden.

 

Ønsker du å delbetale fakturaen din? Det er enkelt. Det eneste du trenger å gjøre, er å betale inn et mindre beløp enn summen på fakturaen. Da flytter vi deg automatisk til fleksibel betaling. Ganske enkelt.